De onderstaande kuur gaat, door omstandigheden, niet door.

Kuurweek voorjaar 2021

11 april – 16 april

Kuurlocatie voor deze kuur: De Herberg te Kloosterburen (Groningen). Prachtig gelegen, op loopafstand van de Waddenzee en nabij het natuurgebied Lauwersmeer!

Belangstelling voor en/of aanmelding voor deze kuurweek kun je kenbaar maken door het contactformulier in te vullen.

Detox voor lichaam, geest en ziel!
Vastenkuur “Fit, vitaal en gelukkig”

Tijdens deze vastenkuur in de mooie sfeer van De Herberg, beleef je jezelf en je lichaam een keer anders: je komt tot rust, ontspant, je laadt jezelf weer op en vindt zo (weer) een goede balans voor jezelf.

Tijdens de vasten-detox-week bestaat je voeding uit verse en lekkere groentesappen, groentebouillon of -soep, die rijk is aan vitale stoffen.
Bovendien krijg je een gevarieerd aanbod aan waardevolle en lekkere theeën en veel vers en gezond water. Je zult verbaasd zijn hoe goed je je met dit ‘minderen’ gaat voelen!

Tijdens deze week laat je de dagelijkse beslommeringen achter je, regenereer je, kom je tot rust en geniet je van dit alles… Je gaat weer naar huis met een weldadig lichaamsgevoel, een opgeruimd hoofd en bruikbare voeding- en leefstijladviezen.

De kuurweek houdt in:
● Informatieavond ongeveer 2 weken voorafgaande aan de kuurweek (locatie wordt nog bekend gemaakt)
● Verblijf met 5 nachten, in een 1-2 persoonskamer met eigen douche en toilet, inclusief bedlinnen en 1 set handdoeken
● 1 ontspanningsmassage óf 1 voetreflexbehandeling van 25 min
● Dagelijkse verse biologische sappen en verse bouillon/soep naast een gevarieerd aanbod kruiden-theeën. Mild vasten is, in overleg met Gerlinde of Anna, ook mogelijk
● Dagelijks aanbod aan beweging (bijvoorbeeld gymnastiek/yoga, wandelen) en ontspanning (bijvoorbeeld meditatie, progressieve spierontspanning, verbonden ademen)
● Lever- en nierpakking, gezichtsmasker, voetenbad
● Begeleiding bij darmspoelingen
● Workshop ‘Voeding en leefstijl na het vasten’
● Aromatherapeutische ondersteuning
● Wandelmogelijkheden
● Kleine groep. Maximaal 8-10 personen per groep
● Persoonlijke en professionele​ begeleiding, zorg​ ​ en aandacht. Niet alleen tijdens de kuurweek, maar ook tijdens de voorbereiding en de opbouwfase, door ons:
– Gerlinde is van huis uit hbo-verpleegkundige, hbo-natuurgeneeskundig therapeute, ervaren vastenbegeleidster en all-round zorgprofessional in de particuliere thuiszorg.
– Anna is hbo-natuurgeneeskundig therapeute, docente aan de HVNA – school voor opleidingen Natuurgeneeskunde en Homeopathie, (door een arts geëxamineerde) vastenbegeleidster opgeleid bij de Duitse Vastenacademie (dfa), Heilpraktiker psychotherapie & coach.

Bij aanmelding​ vóór 11 januari 2021​ ontvang je 50 euro vroegboekkorting. Of meld je samen aan met een vriend(in) of partner, … en ontvang beiden 50 euro korting op de kuurprijs.

Extra te boeken
Daarnaast is het mogelijk om voorafgaande aan de kuur een iriscopieconsult met persoonlijk kuuradvies te boeken. Daarmee kun je jezelf nog beter voorbereiden op jouw kuurweek.
Daarnaast kun je tijdens de kuurweek, of, als je dit fijner vindt, voor de start al aangeven of je iets extra wilt bijboeken. Zoals een voetreflexmassage, lichaamsmassage of een coachingsconsult.
Voor de prijzen kun je contact met ons opnemen.

Wat betaal je

De prijs voor deze vastenkuur is € 795,-. Hiervan betaal je € 395,- bij aanmelding en de resterende € 400,- uiterlijk 6 weken voor aanvang van de kuurweek. Bij aanmelding tot 3 maanden voorafgaande aan de startdatum van de kuurweek betaal je 745,-

Aanmelden

Stuur een email naar info@kurenmetpassie.nl of vul het contactformulier in. Je ontvangt dan een aanmeldformulier met factuur voor de aanbetaling. Na betaling krijg je een ontvangstbevestiging en is je aanmelding definitief.

Voorwaarden

Als je je aanmeldt, gelden deze voorwaarden.