Passie met hart en ziel

Door de jaren heen heb ik lieve, betrouwbare en professionele kollega’s mogen ontmoeten die dezelfde passie voor vastenkuren met mij delen. Stuk voor stuk uniek in hun kwaliteiten om jou te ondersteunen in een gezondere leefstijl waarbij eigen verantwoordelijkheid en zelfregie voorop staan. Voor mij geldt 1 plus 1 is 3 want samen kunnen we nog meer voor jou betekenen.

Het team bestaat altijd uit 2 vaste begeleiders. Daarnaast doen we graag een beroep op andere  kollega therapeuten. Dit kan per kuurweek verschillen. Hieronder stellen we ons graag kort aan je voor.

like ons op facebook >

Monique van der Elsen

Ik heb het pad van gezondheid en gezonde voeding ontdekt door heel positieve ervaringen in ons gezin, waar ernstige klachten met juiste voeding verdwenen. Later ben ik jaarlijks mijn lichaam gaan reinigen middels vastenkuren, wat ook een persoonlijke bewustwordingsproces op gang bracht. Mijn kennis, ervaringen en bewustwording deel ik graag met jou.

Ik ben gediplomeerd gezondheidsconsulent. In mijn opleiding aan de Europese Academie zijn voeding, gezondheid en leefstijl onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik ben geinteresseerd in mensen en gepassioneerd om anderen te helpen bij hun zoektocht naar de voeding die bij hen past.

Sinds 11 jaar werk ik als aromatherapeute in mijn eigen praktijk, geef ik voedingsadviezen en biedt ook colonhydrotherapie aan.

Kijk voor meer informatie op mijn website schoonheidvanbinnen http://www.schoonheidvanbinnen.eu/

Gerlinde Stam

Voeding en lekker eten heeft van jongs af aan een rol gespeeld in mijn leven. Het heeft mij op het pad gebracht van natuurlijke geneeswijzen. Mijn passie voor de genezende werking van voeding is tot op heden de basis van waaruit ik cliënten begeleid naar meer gezondheid en zelf-regie. De eigen regie (leren) voeren over voedingsbehoeften en voedingskeuzes is wat ik graag overdraagt aan iedereen die verantwoordelijkheid wilt nemen voor zijn/haar eigen gezondheid. Mijn houding is open, eerlijk, tolerant, zorgzaam en zorgvuldig. Ik hou van humor, spelen en ben optimistisch van aard.

Natuurlijke voeding heeft me dichter bij mijn wezenskern gebracht, mijn Spirit vorm. Trainingen via de school voor Zijnorientatie hebben mij geleerd hoe ik in vrede kan zijn met mijzelf, de ander en alles wat is. Het is een natuurlijke levenshouding geworden. Middels de oeroude wijsheid van de Mayacultuur heb ik inzicht gekregen in mijn persoonlijke levenspad. Deze oeroude wijsheid gebruik ik graag als coachingsinstrument. Daarnaast hebben voetreflexologie en kleur- en lichtpunctuur mijn hart gestolen. Voor meer informatie kijk je op mijn andere websites http://www.voedingvoorlichaamengeest.nl/ en http://www.meermetkleurenlicht.nl/

Anna Hoekstra

Het is mijn passie om mensen de kracht van de natuur te laten ervaren, zodat zij hun zelfgenezende vermogens kunnen versterken. Dit doe ik sinds 10 jaar in mijn eigen praktijk, maar ook tijdens het begeleiden van detox/vastenweken. Door zelf twee keer per jaar te vasten voel ik mij gezonder, vitaler en energieker.

Ik ben natuurgeneeskundig therapeute, ReConSat-coach en oprichter van de praktijk Puur Genezen. Daarnaast begeleid ik met veel enthousiasme meditatiecursussen en vastenweken. Ook werk ik als docente op de Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen Arnhem (HvNA).

Ik ben een echte natuur- en dierenliefhebber, sportief, spiritueel maar vooral down to earth. Ik zing graag en vind het heerlijk om mensen te inspireren en geïnspireerd te worden. Voor meer informatie kijk je op mijn website: http://www.puurgenezen.nl/